Vilniaus „Aušros” mokykla-darželis

Pranešimas dėl Covid-19 susirgimo

  • Paskelbė : Žydronė Pipirienė
  • Paskelbta: 2020-11-24
  • Kategorija: Svarbu!

Gerbiami, "Aušros" mokyklos-darželio  bendruomenės nariai,

informuojame, kad mūsų mokyklos-darželio  darbuotojui patvirtintas susirgimas COVID-19 liga. Apie nustatytą ligą 2020-11-24  dieną  13:19 pranešė pats sergantysis. Darbuotojas įstaigoje paskutinį kartą dirbo 2020-11-20 dieną.

Darbuotojas  turėjo kontaktą su 20 tos pačios klasės mokiniais ir 2 mokytojais. Su klasės mokinių šeimomis susisiekta individualiai ir informuota apie artimą kontaktą su sergančiuoju. 3b,3c klasės mokiniai nuo 2020-11-25 d. yra saviizoliacijoje ir toliau mokymąsi tęs nuotoliniu būdu. Asmenys, kurie negavo pranešimo, jog turėjo artimą kontaktą su sergančiuoju, gali toliau tęsti ugdymosi ir darbo procesą. Užtikriname, kad vaikų ugdymo procesas organizuojamas sklandžiai ir laikantis visų saugumo reikalavimų bei rekomendacijų. Situacijai keičiantis – nedelsdami informuosime papildomai. Prašome atidžiai stebėti savo ir vaikų sveikatos būklę. Karščiuojant ar jaučiant peršalimo požymius, konsultuotis su šeimos gydytoju ir likti namie.

Šiandien (t.y lapkričio 24 d.) įstaigoje bus atlikta pilna patalpų dezinfekcija šios srities profesionalų.

Bendraujame su Nacionaliniu Visuomenės sveikatos centro specialistais, bei Vilniaus miesto savivaldybės administracija ir vykdome visus nurodymus ir rekomendacijas.

Kilus klausimams, maloniai kviečiame kreiptis į:  

direktoriaus pavaduotoją ugdymui Žydronę Pipirienę el. paštas:  zydrone.pipiriene@ausros.lt

direktorę Editą Kaniavaitę tel.nr +37060194627 el.paštas:  edita@ausros.lt

Būkite sveiki ir saugokime vieni kitus!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis