Vilniaus „Aušros” mokykla-darželis

"Helovino šėlsmas"

  • Paskelbė : Žydronė Pipirienė
  • Paskelbta: 2020-10-24
  • Kategorija: Renginiai

"Aušros" mokyklos-darželio mokiniai atostogas pasitiko kiek  netikėtai ir smagiai. Mokykloje vyko "Helovino šėlsmas", kurio metu mokiniai ir mokytojos įsikūnijo į pačius baisiausius ir mieliausius personažus.  Neatskleisime paslapties kiek dienų  buvo ruoštasi  šiai  šventei. Bet laiko reikėjo nemažai! Vien tik dekoracijos ko vertos! Mokyklos kiemą puošė  išskaptuotų šviečiančių moliūgų – žibintų paradas,  kuriuos išpjaustė 1 – 4 klasių mokiniai ar jų tėveliai. Moliūgai stebino savo grožiu, įmantriais raštais, kūrėjų išmone. Ant  mokyklos durų  skraidė vaiduokliai, šikšnosparniai,  ropojo   ilgakojai vorai, koridoriuose draikėsi voratinkliai.

Šią dieną 3b ir 3c klasėse  pamokos vyko įprastu laiku, buvo integruota  Helovino tema. 

3b klasės mokiniai buvo susiskirstę į komandas ir dalyvavo viktorinoje „Siaubomūšis“. Prieš prasidedant  viktorinai  trečiokai pristatė savo komandas, skandavo šūkius, atliko komandines užduotis: žaidė „Tiesą ar drąsą“, „Kas greičiau“, „Kas mikliau“, dėliojo dėliones. Visos komandos įnirtingai darbavosi, rungtyniavo, stengėsi ir džiaugėsi kiekviena pergale. Dienos pabaigoje klasėje  vyko „Kūrybiškiausio Helovino kostiumo“ rinkimai.

3c klasės mokiniai savo sukauptas žinias išbandė protmūšyje „ Ar gerai pažįsti Helovino šventę". Taip pat rašė aprašymus, kurio tema "Jeigu mano mokytoja būtų ragana", žaidė "Tiesa ar Drąsa", gamino Helovino žibintus.  Diena praėjo linksmai, su daug juoko, geros energijos ir dideliu noru sužinoti daugiau apie Heloviną.

Mokiniams ši šventė suteikė daug džiaugsmo, dar labiau sustiprino tarpusavio santykius. Atsisveikinant visi kartojo tą patį, kad laukia kitų metų Helovino.
 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis