Vilniaus „Aušros” mokykla-darželis

Sveikinimas bendruomenei

  • Paskelbė : Žydronė Pipirienė
  • Paskelbta: 2020-08-25
  • Kategorija: Sveikinimas

Miela AUŠROS mokyklos-darželio bendruomene,

sutinkant Rugsėjo pirmąją stipriausias jausmas yra pažinimo džiaugsmas. Kartu su nauju gyvenimo etapu prasideda ir nesibaigiantys atradimai, netikėti atsakymai į nežinomus klausimus, painios mįslės – prasideda kiekvieno mūsų asmeninio tobulėjimo laikas. Tai įspūdžių kupina kelionė, tai laikas tobulėti ir stiprėti, mokytis visiems kartu įveikti iššūkius, drąsiai siekti savo svajonių, tapti kritiškai mąstančiomis, kūrybingomis asmenybėmis.

Šiuos mokslo metus pradėsime neįprastai, daug dėmesio skirsime mūsų visų saugumui ir tai ne tik asmens apsaugos kaukės, socialinis atstumas, atsakingas higienos reikalavimų laikymasis, ribojimas vaikų tėveliams patekti į darželį ar mokyklą, mums labai svarbu išlikti atvira, atsakinga, tolerantiška Aušros mokyklos-darželio bendruomene.  Besiruošiant naujiems mokslo metams mes stiprinome mokytojų komandą, atnaujinome ugdymo aplinkas: mokyklos-darželio koridorius pasitiks vaikus su naujomis edukacinėmis ir interaktyviomis erdvėmis,  mokytojai, mokyklos-darželio vadovai kartu su vaikais kūrė AUŠROS motyvuojančias, pagarbų elgesį skatinančias  bendrąsias taisykles, kurios ne tik puošia mokyklos-darželio sienas, bet įpareigoja mus visus būti draugiškais, tolerantiškais ir atsakingais. Kviečiame visus susipažinti su  AUŠROS bendruomenės taisyklėmis. 

Tikiu, kad vaikai visada į mokytojus žvelgs su dėkingumu, o mokytojai į vaikus – su viltimi ir tikėjimu. Negailėkime vieni kitiems gerų žodžių ir gerų jausmų – dalinkite ir semkite juos visa širdimi. Manau, kad tai – svarbiausia kiekvienoje mokykloje. Ir ugdymo, ir gyvenimo mokykloje.

            Kviečiu kiekvieną AUŠROS bendruomenės narį šiuos mokslo metus pradėti taisykle    # Nr. 1. ŠYPSOKIS  – juokas tai saulė: jis nuvaiko miglą nuo žmogaus veido.

 

“Aušros” mokyklos-darželio

mokytojų komandos vardu

direktorė Edita

Nepamirškite padėkoti autoriui
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis