Vilniaus „Aušros” mokykla-darželis

„ Burbulo istorijos“ vingiais

Vieną pirmadienio popietę 3A klasės mokiniai nešini pagalvėlėmis ir antklodėmis sugužėjo klausytis pasakos. Ne visai įprasta klasėje gulėti ant grindų, skanauti pyragą ir mėgautis stebukliniais pasakos nuotykiais. Tačiau, daug nesvarstydami , vaikai leidosi nešami „ Burbulo istorijos“ vingiais. Tai nežinomų autorių kūrinys, kuris gimė iš noro pradžiuginti vaikus, dar kartą priminti, kas yra meilė, draugystė, pagalba vienas kitam ir kiek galima nuveikti, kai esi ne vienas.

 

Trečiokai buvo ne tik klausytojai, bet ir vertintojai.  Pasakos kuriamos vaikams, taigi kas geriau jas gali įvertinti, jei ne jie patys! Moksleiviai dalijosi nuomonėmis, išsakė savo pastebėjimus, pasakojo apie jų pačių bandymus rašyti ir kurti istorijas.

Vaikai  – viskas, ką šiame gyvenime turime geriausio. Jie niekada nenustoja mūsų stebinti savo išmintimi, džiuginti nuoširdumu. Noras ir užsidegimas, kruopštus darbas ir atkaklumas gali daugiau nei apleistas talentas. Nepamirškime tai vaikams kartoti kiekvieną dieną ir jie apdovanos mus gražiausiais kūriniais.

Liza Pliusnienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis