Vilniaus „Aušros” mokykla-darželis

Vadovaujantis Vilniaus „Aušros“ mokyklos-darželio 2017-2019 m. m. ugdymo planais, jei oro temperatūra yra 20 laipsnių šalčio ar žemesnė, į mokyklą gali nevykti 1-4 klasių mokiniai.

  • Paskelbta: 2018-02-25
  • Kategorija: Svarbu!

Esant atitinkamai  temperatūrai, mokykloje  nurodytų klasių mokiniams pamokos  yra neorganizuojamos, todėl tėvų (globėjų) prašome savo vaikus palikti namuose. Kai skirtingose Vilniaus miesto vietovėse vidutinė temperatūra yra -20 (o skirtingose vietose tarp -17 iki -20 bei mažiau) ar -25 (tarp -22 iki -25 bei žemiau), vesti ar nevesti mokinius į mokyklą vaikus sprendžia patys tėvai. Mokiniai mokykloje bus užimti iki 12 val.

 

Per šalčius į mokyklą atvykusiems mokiniams  organizuojama projektinė veikla ir/ar dalykų konsultacijos nuo 8 iki 12 val. Šios dienos įskaičiuojamos į ugdymo dienų skaičių.

Pailgintos dienos grupės, neformaliojo ugdymo užsiėmimai (būreliai) veiks įprasta tvarka, jei bus į šios užsiėmimus atvykusių mokinių.

Temperatūrą stebėti galite internete adresu – www.meteo.lt​.

Švietimo ir mokslo ministerijos pranešimas – http://www.smm.lt/web/lt/pranesimai_spaudai/naujienos_1/dideli-salciai-gali-pakoreguoti-mokymo-istaigu-darba.

Suprantame, kad skirtingose vietose temperatūra labai skiriasi, todėl tėvelių, nusprendusių nevesti vaikų į mokyklą, prašome  elgtis taip, kaip jiems atrodo yra teisingiausia.

Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų supratimą bei bendradarbiavimą!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis