Vilniaus „Aušros” mokykla-darželis

Rudens šėlsmas 2024

  • Paskelbė : Žydronė Pipirienė
  • Paskelbta: 2024-10-14
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 7-11 d. „Aušros“ mokykloje darželyje vyko jau tradicine tapusi rudens pramoga vaikams „Rudens šėlsmas“. Net penkias dienas vaikai ir mokytojos skyrė šiai pramogai. Kiekvieną dieną vaikai įsitraukė į naujai paruoštą veiklą lauke.

Pirmadienis – buvo skirtas sportinėms daržovių ir vaisių, kuriais buvo pasipuošę vaikai, varžytuvėms. Ugdytinių laukė paruoštos keturios stotelės, kuriose reikėjo įveikti įvairias fizines kliūtis: nuridenti kopūstą ir saugiai perduoti draugui, surasti ir surinkti lauke pasislėpusias daržoves, saugiai pernešti moliūgą, į krepšį pataikyti kuo daugiau vaisių ir daržovių.

Antradienis – skirtas rudens grybų gamybai. Vaikai ir mokytojos buvo labai kūrybingi ir prigamino įvairių įvairiausių grybų. Grybai išėjo tikroviški, magiški, spalvoti ir labai nuotaikingi.

Trečiadienis – į mūsų kiemą atėjo „bobų vasara“ ir vaikai suvėrė patį tikriausią tinklą. Visos grupės vėrė voratinklio dalis savo aikštelėse, o vėliau su mokytojų pagalba tinklas buvo numegztas ir papuošė mūsų kiemą.

Ketvirtadienis – skirtas gamtamoksliniam raštingumui lauke. Iš įvairios gamtinės medžiagos vaikai rašė savo vardo raideles ir savo vardą.

Penktadienis – rudens gėrybių puota. Vaikai grupėse kūrė sau puotą, kas gaminosi kokteilius, kas pjaustė salotas, kas vėrė vaisių vėrinėlius. Vaikai labai linksmai kūrė sau puotą, o po to skaniai ir sveikai vaišinosi.

Visos „Rudens šėlsmo“ dienos buvo pilnos gerų emocijų, daug veiksmo, judesio, susižavėjimo, susidomėjimo ir smagaus vaikų juoko.

Dėkojame tėveliams už gausiai suneštas rudens gėrybes.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis