Vilniaus „Aušros” mokykla-darželis

Ppildoma informacija dėl priėmimo į mokyklą

  • Paskelbta: 2019-06-12
  • Kategorija: Svarbu!

2019-06-11 įvyko antrasis Mokinių priėmimo komisijos posėdis.  Nagrinėti nepatekusiųjų į 1 klasę vaikų prašymai. Atsiradus laisvų vietų išsiųstas 1 papildomas  kvietimas mokytis „Aušros“ mokykloje-darželyje.

 

Skelbiame patikslintą kviečiamų vaikų mokytis 2019-2020 m.m  prašymų registracijos numerių

.

Birželio 11-12 dienomis e. prašymai vėl atverti mokyklų kvietimams į atsilaisvinusias vietas. Tėveliai vėl matys papildomus bei anksčiau nepatvirtintus kvietimus ir galės juos tvirtinti birželio 13-16 dienomis. Asmenims, gavusiems kvietimą mokytis į daugiau nei 1 mokyklą, kurių viena yra pagal jiems priskirtą aptarnavimo teritoriją, iki birželio 16 d. reikia apsispręsti ir pasirinkti įstaigą, kurią norėtų lankyti. Jeigu asmenys elektroninėje prašymų registracijos sistemoje iki numatyto termino nepatvirtins (-o) savo pasirinkimo, tai vaikui (asmeniui) nuo birželio 17 d. automatiškai bus rezervuota ugdymo įstaigą, kuri yra išsiuntusi kvietimą mokytis ir yra prašyme aukščiausiai pagal norą mokytis pasirinkime.

Kviečiamų mokytis mokinių tėvai, kurie buvo pasirinkę tik vieną mokyklą – mūsų mokyklą-darželį mato užrašą „laukiama sutarties pasirašymo“.

Toks pats užrašas „laukiama sutarties pasirašymo“ atsiranda ir patvirtinusiems mūsų kvietimą, kai kvietimų buvo gauta daugiau nei vienas. Kitos įstaigos tuomet Jūsų prašymo statusą mato „pasirinkta kita įstaiga“ ir į atsilaisvinusią vietą kviečia kitą vaiką.

SUTARČIŲ PASIRAŠYMAS. Birželio 17, 18 d. nuo 9.00 iki 16.00 valandos kviečiame pasirašyti ugdymo(si) sutartis mokyklos-darželio raštinėje.  Negalintys atvykti nurodytu laiku tėveliai kviečiami susisiekti tel. 852470411  ir  nurodyti kitą tinkamą laiką.

Pasirašydami sutartį tėveliai privalo pateikti priešmokyklinės  ugdymo grupės individualaus vaiko pasiekimų ir pažangos įvertinimą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Naujienos
  • Valgiaraštis